Podrška u vrijeme izvanredne zdravstvene krize - savjeti, ideje za aktivnosti

Dragi roditelji,

Dodatne aktivnosti za rad s djecom pogledajte u našim specijaliziranim kutićima LOGOPEDA, PSIHOLOGA, EDUKACIJSKOG-REHABILITATORA , PEDAGOGA kao i u KUTIĆU ZA MALE (Odgojno-obrazovni rad).

  • dr. sc. Tomislav Ljutić je u suradnji s kolegicama dr.sc. Dajanom Bulić i mr.sc. Vandom Kos izradio prezentaciju o senzomotornoj integraciji i utjecaju glazbe na psihomotorni razvoj djeteta koju možete pogledati ovdje
  • Naša odgajateljica Iva Cvitešić Grgičak osmislila je web stranicu s mnogo ideja za aktivnosti i igru s djecom, audio i video slikovnicama te stručnim člancima za odrasle. Kliknite, pogledajte, pročitajte, iskoristite ideje!    Vrtić doma

 

 

  • Naša odgajateljica Ines Ljubej osmislila je web stranicu naziva Mi kreativci veliki i mali. Kliknite OVDJE i prepustite se kreativnom stvaralaštvu sa svojim malenima!


 
  • Naša psihologinja Tamara Hubeny Lučev, kao i mnogi psiholozi Grada Zagreba i Zagrebačke županije, volontira na telefonu za psihološku pomoć. Pozivi su, naravno, anonimni. 

  • Naša odgajateljica Romana Bukovac napravila je power point prezentaciju prema knjizi poznatog obiteljskog terapeuta Jespera Juula "Kako reći NE mirne savjesti". Nadamo se da će Vam biti od pomoći. 

Ispiši stranicu